ees deth

Την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022, παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, τελέσθηκαν  τα επίσημα εγκαίνια του Περιπτέρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην 86η Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κα Σοφία Βούλτεψη, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κώστας Γιουτίκας, η Αντιπεριφερειάρχης Δημοσίας Υγείας & Κοιν. Αλληλεγγύης, κα Μελίνα Δερμεντζοπούλου, η Αντιπεριφερειάρχης ΜΕ Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου, καθώς και πλήθος άλλων εκπροσώπων της Πολιτειακής και Πολιτικής Ηγεσίας του τόπου.

Άπαντες συνεχάρησαν τον Προέδρο του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, για την πολυσύνθετη ανθρωπιστική δράση του Οργανισμού, καθώς και την αναγεννητική και διαρκώς ανοδική πορεία που έχει χαράξει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τα τελευταία χρόνια, με νέο καινοτόμο, κοινωνικό, αλληλέγγυο, σύγχρονο, αποτελεσματικό και διαφανή προφίλ.

Σημειώνεται ότι, το καλαίσθητο και εντυπωσιακό περίπτερο του Ε.Ε.Σ, επισκέφθηκαν: o Πρωθυπουργός της Ελλάδος, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστος Στυλιανίδης, o Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, o  Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Γιάννης Οικονόμου και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Κωνσταντίνος Σκούμας.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr