EES 200 xronia

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός γιορτάζει τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και αποτίει φόρο τιμής στους ήρωες που πολέμησαν για τα ιδανικά της εθνικής ανεξαρτησίας, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης και της ελευθερίας, ιδανικά τα οποία πρεσβεύει και προασπίζεται στα 143 χρόνια ιστορίας του.

Σήμερα, οι Εθελόντριες και Εθελοντές όλων των Σωμάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ως γνήσιοι συνεχιστές εκείνων, βρίσκονται καθημερινά δίπλα στον συνάνθρωπο, υπηρετώντας με αφοσίωση τα ανθρωπιστικά ιδεώδη και τις αξίες του Ερυθροσταυρικού Κινήματος, ανεξάρτητα από φυλετικές, θρησκευτικές ή ιδεολογικές διαφορές.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, ανέφερε: «Οι αγώνες και η δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του αρχαιότερου ανθρωπιστικού και εθελοντικού Οργανισμού της χώρας μας, με έτος ίδρυσης το 1877, πηγάζουν από τα βάθη της ελληνικής ιστορίας και ακολουθούν με συνέπεια και αποφασιστικότητα τα ύψιστα γεγονότα-σταθμούς της πορείας του Έθνους.

Σήμερα, σε καιρό ειρήνης αλλά και αυξημένων ανθρωπιστικών προκλήσεων, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με τον ίδιο ρηξικέλευθο και μεγαλειώδη τρόπο, εξακολουθεί να διακηρύττει τον σεβασμό στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και της αξιοπρέπειας, ενώνοντας δυναμικά τις προσπάθειες των ανθρώπων για την καταπολέμηση του πόνου και της δυστυχίας».

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr