kalpi

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΠΦΣ το υπ' αριθμόν πρωτοκόλλου 2907/23.7.2020 έγγραφο με ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ. Πιο συγκεκριμένα:

Κατά την προσέλευση

Οι αντιπρόσωποι τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον Κορωνοϊό (τήρηση αποστάσεων, μάσκες κλπ) θα προσέλθουν στον 1ο όροφο  στο γραφείο της γραμματείας θα υπογράψουν το βιβλίο παρουσίας του ΠΦΣ και μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών τους θα εισέλθουν στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων, όπου θα διεξαχθεί η ψηφοφορία.

Στους χώρους της ψηφοφορίας θα υπάρχει ειδική σήμανση  τήρησης οδηγιών τις οποίες όλοι οι συνάδελφοι παρακαλούμε να τηρήσουν. 

Κατά την έναρξη της ψηφοφορίας

Η διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών θα λάβει χώρα από 10.00 έως 20.00.

1. Οι εκλογείς εισέρχονται στον χώρο της ψηφοφορίας, παρουσιάζονται στην Εφορευτική Επιτροπή, η οποία προβαίνει στην αναγνώριση της ταυτότητας τους από τους στον εκλογικό κατάλογο αναφερόμενους, με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας οδήγησης .

Στη συνέχεια λαμβάνουν τον σχετικό φάκελο,  ο οποίος  σφραγίζεται από την Εφορευτική Επιτροπή.

2. Ακολούθως κάθε ψηφοφόρος οφείλει να αποσυρθεί στον υπάρχοντα μέσα στην αίθουσα της εκλογής ιδιαίτερο προς τούτο χώρο, έτσι ώστε να μην είναι θεατός κι εκεί συμπληρώνει μυστικά το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της προτίμησης του.

α) Για το Διοικητικό Συμβούλιο στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της επιλογής του, σημειώνει μόνο έναν (1) σταυρό προτίμησης δίπλα στο όνομα του υποψήφιου της επιλογής του.

Περισσότεροι σταυροί προτίμησης από έναν καθιστούν το ψηφοδέλτιο άκυρο (παρ. Δ2 άρθρου 58 Ν. 1539/1985).

Ψηφοδέλτια συνδυασμού χωρίς σταυρό προτίμησης είναι έγκυρα και υπολογίζονται υπέρ του συνδυασμού (περ. 2 παρ. Α΄ αρθρ. 37 Ν. 1316/1983 όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. Δ1 άρθρο 58 Ν. 1539/1985).

β) Για το Ανώτατο Φαρμακευτικό Πειθαρχικό Συμβούλιο σημειώνει μόνο 1 (έναν) σταυρό για τακτικό μέλος του ΑΦΠΣ και 1 (έναν) για Αναπληρωματικό μέλος του Α.Φ.Π.Σ.

Στη συνέχεια διπλώνει και κλείνει το ψηφοδέλτιο στον σφραγισμένο φάκελο και τον ρίχνει  στην κάλπη παρουσία της Εφορευτικής Επιτροπής.Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στα ακτοπλοϊκά και αεροπορικά δρομολόγια  εξαιτίας της πανδημίας, παρακαλούμε όπως δοθεί προτεραιότητα στην ψηφοφορία σε συναδέλφους οι οποίοι ενδεχομένως πιέζονται χρονικά για την αναχώρηση τους.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr