PFS ETHNOSHMO big

Oι φαρμακοποιοί, από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου αποφάσισε τη χρηματική δωρεά προς το Υπουργείο Υγείας για την αγορά αναπνευστήρων και τη διάθεση δωρεάν υλικών ατομικής προστασίας στους εργαζομένους στα νοσοκομεία αλλά και στα Σώματα Ασφαλείας.


Συγκεκριμένα  οι φαρμακοποιοί αποφάσισαν την:

  • Δωρεά ποσού 40.000,00 Ευρώ προς το Υπουργείο Υγείας για την αγορά αναπνευστήρων σύμφωνα με τις ανάγκες των δημοσίων νοσοκομείων. 
  • Δωρεάν διάθεση 5000 αντισηπτικών διαλυμάτων, μέρος των οποίων θα παρασκευαστούν εθελοντικά από φαρμακοποιούς μέλη των Συλλόγων της χώρας , σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας , στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού Σώματος.
  • Δωρεάν διάθεση 50.000 μασκών σε δημόσιο νοσοκομείο της χώρας.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Απόστολος Βαλτάς «Οι φαρμακοποιοί με την καθημερινή τους προσφορά, ευρισκόμενοι μαζί με τους υπόλοιπους υγειονομικούς στην πρώτη γραμμή κατά του covid -19, στηρίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας τόσο θεσμικά αλλά και σε ατομικό επίπεδο  από τα φαρμακεία τους».
300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr