300x300 E PhM banner

Το Τμήμα Οργάνωσης και ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς έχει δημιουργήσει το πρωτοποριακό Diploma in Pharmacy Management, που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο, ταχύρρυθμο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στη Διοίκηση Φαρμακείου. Στόχος του είναι να καλύψει τις επιμορφωτικές ανάγκες του σύγχρονου φαρμακοποιού στον χώρο της αποτελεσματικής Οργάνωσης ενός φαρμακείου και της επιτυχούς Διοίκησής του. Για τον σκοπό αυτό έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε, αξιοποιώντας όλο το φάσμα των δυνατοτήτων των σύγχρονων τεχνολογιών μάθησης, να παρέχεται μια μαθησιακά πλούσια και επιστημονικά άρτια εκπαιδευτική εμπειρία.

Το Diploma in pharmacy management διαθέτει ένα από τα πιοσύγχρονα και πιο εύχρηστα εκπαιδευτικά λογισμικά ηλεκτρονικής μάθησης.

Οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό από τον προσωπικό τους υπολογιστή, tablet καθώς και κινητό τηλέφωνο.

Για την εξοικείωση των σπουδαστών παρέχεται Εγχειρίδιο Χρήσης & Οδηγός Σπουδών. ∆είτε μια σύντομη περιήγηση στο εκπαιδευτικό περιβάλλον του προγράμματος.

Μετά από 3 χρόνια λειτουργίας το πρόγραμμα ανανεώνεται!

Πιστώνεται με 18 μονάδες ECVET (Ευρωπαϊκό Σύστημα Ακαδημαϊκών Μονάδων για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση) και με 16 ΜΟΡΙΑ συνεχιζόμενης εκπαίδευσης ΙΔΕΕΑΦ (Ινστιτούτο δια βίου εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης φαρμακοποιών).

Επίσης,το πρόγραμμα έχει θεσπίσει την καταβολή μειωμένων διδάκτρων σε ειδικές κατηγορίες.Ειδικότερα, για φοιτητές Φαρμακευτικής και για τους κατόχους Άδειας Εξάσκησης Επαγγέλματος Φαρμακοποιού, η οποία έχει εκδοθεί κατά την τελευταία πενταετία.

Επιστημονικός υπεύθυνος τουπρογράμματος είναι ο κ. Μάρκος-Μάριος Τσόγκας, επίκουρος καθηγητής Τμήματος Οργάνωσης & ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ συμμετέχουν, ως διδάσκοντες, συνολικά δέκα καθηγητές όλων των βαθμίδων και διδάκτορες του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Το πρόγραμμα καλύπτει βασικές αρχές στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στις ιδιαιτερότητες του απαιτητικού χώρου του φαρμακείου και σεβασμό στον επιστημονικό του χαρακτήρα.

Νέος κύκλος προγράμματος. Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων 7/5/2018

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο ems.unipi.gr 

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr