photo 3cnew

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης προς τα μέλη του, "Πιστοί στην προσπάθειά μας να εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τη λειτουργία του Συλλόγου μας και πάντα με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός help desk στα γραφεία του ΦΣΘ, ενός γραφείου δηλαδή που θα μας βοηθά στα προβλήματα της καθημερινότητάς μας.

Από την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου θα μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 2310471682 απευθείας με το αρμόδιο άτομο, το οποίο καταγράφει και συγκεντρώνει τα ερωτήματά σας σχετικά με τις συνταγές φαρμάκων και αναλωσίμων. Πρόκειται για την κυρία Νικολέττα Μπούκα, η οποία έχοντας μεγάλη εμπειρία σε θέματα υγείας και μετά από ένα διάστημα ενημέρωσης πάνω στα ειδικότερα θέματα που μας απασχολούν, θα είναι στη διάθεσή σας καθημερινά, τις ώρες λειτουργίας του Συλλόγου (08:00-15:00).

Η κυρία Μπούκα θα δίνει απαντήσεις στα ερωτήματά σας άμεσα ή το συντομότερο δυνατόν, αλλά κυρίως έγκυρα και υπεύθυνα, με στόχο τη διευκόλυνσή σας και την επίλυση των όποιων προβλημάτων πιθανώς προκύπτουν κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των συνταγών και των παραπεμπτικών.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η νέα διοίκηση του ΦΣΘ έρχεται ακόμη πιο κοντά στα προβλήματα της καθημερινότητας των συναδέλφων, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των φαρμακοποιών, αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και φροντίζει για την εξεύρεση λύσεων που διευκολύνουν το έργο μας".

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr