650x434px ESDY news letter banner 2

Το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας με τίτλο «Συμπληρωματικότητα και συνέργειες στη φροντίδα υγείας: η υπέρβαση της “κατακερματισμένης” ιατρικής περίθαλψης» πραγματοποιείται φέτος στις 12-14 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας έχει καθιερωθεί ως το πλέον σημαντικό συνέδριο στο πεδίο των επιστημών και της έρευνας υπηρεσιών υγείας με αξιοσημείωτη επίδραση στις πολιτικές υγείας της χώρας.

Το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο διοργανώνεται από τον Τομέα Οικονομικών της Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Οικονομίας & Πολιτικής της Υγείας (ΕΕΕΟΠΥ) καθώς και με την υποστήριξη άλλων επιστημονικών φορέων και εταιρειών.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους φορείς του υγειονομικού τομέα, επαγγελματίες υγείας, επιστήμονες από τις κοινωνικές, οικονομικές και ανθρωπιστικές σπουδές, δημόσιοι λειτουργοί, εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων και πανεπιστημίων, προκειμένου να τοποθετηθούν και να συνεισφέρουν στη συζήτηση και τη διαμόρφωση των θέσεων για την υγειονομική μεταρρύθμιση.

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα Προσυνεδριακά Φροντιστήρια στα οποία με διακεκριμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες από το χώρο της υγείας, της οικονομίας και της τεχνολογίας, μοιράζονται τη γνώση και την πείρα τους με τους συμμετέχοντες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS