photo 3cnew

Όπως αναφέρει ενημέρωση από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, την Κυριακή 1.10.2017, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ, που εκδόθηκε αργά σήμερα το μεσημέρι:

1. Εφεξής (από 1/10/2017) ελέγχεται η ημερομηνία έκδοσης των ιατρικών γνωματεύσεων με την ενεργοποίηση "κόφτη". Γίνεται επομένως αντιληπτό ότι όλες οι εκδιδόμενες γνωματεύσεις θεωρούνται πλέον "ορθώς εκδοθείσες ως προς το χρόνο έκδοσής τους" και άρα δεν υφίσταται κίνδυνος περικοπής για τον συγκεκριμένο λόγο.

Επιλύεται λοιπόν ένα από τα πάγια αιτήματα του ΠΦΣ για την αποφυγή άδικων περικοπών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΕΔΩ.

2. Επίσης από 1/10/2017 και για χρονικό διάστημα που δεν καθορίστηκε ακόμη από τον ΕΟΠΥΥ, στην εφαρμογή e-ΔΑΠΥ παροχών δεν θα υπάρχει δυνατότητα καταχώρησης εκτελεσμένων γνωματεύσεων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εισαγωγή στην εφαρμογή των εγκεκριμένων κωδικών προϊόντων ( ΕΑΝ-ΕΚΑΠΤΥ).

Για το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, οι γνωματεύσεις που είναι σε ισχύ ως προς την εκτέλεσή τους, εκτελούνται χωρίς δυνατότητα καταχώρησης, η οποία θα είναι δυνατή με το άνοιγμα εκ νέου της εφαρμογής.

Προσωρινά κατά την εκτέλεση των γνωματεύσεων αυτών θα τίθενται στο εμπρός κενό μέρος της ηλεκτρονικής ιατρικής γνωμάτευσης η ημερομηνία εκτέλεσης, η υπογραφή παραλήπτη καθώς και η υπογραφή φαρμακοποιού και η σφραγίδα φαρμακείου.

ΟΙ ΥΠΟΒΟΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS