Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

odontiatros

 

Αφού το κράτος οδήγησε στην ανεργία και την εξαθλίωση, σχεδόν 1.500.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, στρέφει τη μανία του εναντίον των 800.000 ελεύθερων επαγγελματιών, εξαπολύοντας άγρια και άδικη φοροεπιδρομή, με παράλληλη κατάργηση της ασφάλισης τους, επιλέγοντας τη λύση της καταστροφής του ΕΤΑΑ με την αναγκαστική είσοδό του στον ΕΟΠΥΥ.
Καταδικάζουμε την απόφαση για την αναγκαστική ένταξη του ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ.


Ο ΟΣΑ έχει επανειλημμένα διακηρύξει πως η Στοματική Υγεία δεν πρέπει να εμπορευματοποιηθεί, αποτελεί δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών και είναι αναγκαία πλέον η χάραξη μιας Εθνικής Στρατηγικής για την Στοματική Υγεία.
Μετά το παράνομο «κούρεμα» των ασφαλιστικών μας εισφορών με το περίφημο PSI, έρχεται η τωρινή απόφαση να βάλει χέρι και στις μελλοντικές μας εισφορές. Εισφορές, που καθίστανται λόγω της τραγικής πραγματικότητας του ΕΟΠΥΥ, σε εισφορές χωρίς αντίκρισμα!
Οι Οδοντίατροι της Αττικής δηλώνουμε ότι έχουμε φτάσει στα όρια της οικονομικής κατάρρευσης. Τα εισοδήματά μας έχουν μειωθεί κατά 50%, οι ασθενείς μας αδυνατούν να πληρώσουν και αξιόλογο επιστημονικό δυναμικό φεύγει στο εξωτερικό.
Ο ΟΣΑ καλεί τα μέλη του να είναι σε εγρήγορση για αγωνιστικές κινητοποιήσεις μαζί με τους υπόλοιπους ελεύθερους επαγγελματίες και υγειονομικούς.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ      ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΟΥΝΗΣ