Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

1640x856 PSEF 23 FB covergroup

Με τη συμμετοχή 31 ομιλητών, καθηγητών Φαρμακευτικής και Ιατρικής από τα 3 Τμήματα Φαρμακευτικής της χώρας και από Ιατρικές Σχολές, καθώς και διακεκριμένων επιστημόνων υγείας, θα πραγματοποιηθεί το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής, στις 13 και 14 Μαΐου 2023, στο ξενοδοχείο THE MET, στη Θεσσαλονίκη. 

Το συνέδριο διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ) και τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ, του Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, του Τμήματος Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει:

- 3 στρογγυλές τράπεζες

«Νεότερες εξελίξεις στον Σακχαρώδη Διαβήτη» στο οποίο θα προεδρεύσει ο  Δρ. Χρήστος Μανές, παθολόγος - διαβητολόγος, πρόεδρος Εταιρείας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Διεθνή Ομάδα Εργασίας για το διαβητικό πόδι.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

«Επίκαιρα θέματα Παθολογίας» στο οποίο θα προεδρεύσει ο κ. Χρήστος Γ. Σαββόπουλος, καθηγητής Παθολογίας ΑΠΘ, διευθυντής Α΄ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής ΑΠΘ & Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (Stroke Unit), Κέντρο Αριστείας Υπέρτασης, Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

«Επίκαιρα θέματα θεραπευτικής της Νευρολογίας» στο οποίο θα προεδρεύσει ο κ. Θωμάς Τέγος, αναπληρωτής καθηγητής Νευρολογίας ΑΠΘ, Α΄ Νευρολογική κλινική Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

 

- Ενότητα «Υπηρεσίες υγείας και πρόληψη στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα: Μια νέα εποχή για το ελληνικό κοινοτικό φαρμακείο» στην οποία θα προεδρεύσει η κ. Εύη Κορωνίδου, φαρμακοποιός, αντιπρόσωπος ΦΣΘ στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

 

- 14 επιστημονικές ομιλίες, ιατρικού και φαρμακευτικού ενδιαφέροντος, με θέματα:

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και να κάνετε την εγγραφή σας επισκεφτείτε το https://www.psef.gr/

Οι φαρμακοποιοί που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο θα μοριοδοτηθούν με 12 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΕΑΦ.