Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

A72I6581 1

Φαρμακοποιοί, στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς, βοηθοί φαρμακοποιών και φοιτητές Φαρμακευτικής έδωσαν το «παρών» στο φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση Hellas PHARM, που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, ενώ την άρτια οργάνωσή του είχε αναλάβει για ακόμα μία χρονιά η εταιρεία Noufio Communication Services.

Στόχος του συνεδρίου Hellas PHARM ήταν να ασχοληθεί με όλα τα θέματα που αφορούν το φαρμακείο στην εποχή μετά την οξεία φάση της πανδημίας και τις αλλαγές που προκάλεσε. Στο πλαίσιο αυτό, το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα περιλάμβανε:

Τη συζήτηση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών & Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνιος Αυγερινός, η πρόεδρος της ΠΕΦΝΙ κυρία Δέσποινα Μακριδάκη, ο πρόεδρος του ΠΣΒΑΚ κ. Θεόδωρος Γιαρμενίτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΕΦ κ. Βασίλειος Πενταφράγκας, καθώς και εκπρόσωποι φαρμακευτικών συλλόγων και συνεταιρισμών.

Παράλληλα, οι μεγάλοι χορηγοί του συνεδρίου, ΒΙΑΝ Α.Ε. και ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., και οι άλλες 90 εταιρείες χορηγοί υποδέχτηκαν τους επισκέπτες της έκθεσης στα εντυπωσιακά περίπτερά τους, όπου οι φαρμακοποιοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις καινοτομίες τους. 

Χορηγοί ΕπικοινωνίαςΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ, ALL ABOUT HEALTH, DAILYPHARMANEWS.GR, Ε-FARMAKO.GR, HEALTHUPDATE.GR, HEALTHWEB, IATRONET, LIFE VALLEY, ONMED.GR, FARMAKOPOIOI, PHARMATEAM, PHARMACORNER.GR