Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

Market Access ELEMA logo date

1η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non – Market Access

H Ελληνική Ένωση Market Access- ΕΛ.Ε.Μ.Α. έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη ύπαρξης ενός αμιγώς επιστημονικού – μη κερδοσκοπικού φορέα για το αντικείμενο του Market Access στο χώρο της Υγείας στην Ελλάδα, φιλοδοξώντας να συμβάλλει μέσω της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των Στελεχών της Φαρμακοβιομηχανίας, στην ανάπτυξη εξειδικευμένων δεξιοτήτων για την επιτυχημένη δραστηριοποίηση τους στο Market Access και την αποτελεσματικότερη συμβολή τους, στη διαθεσιμότητα νεών καινοτόμων και υπαρχουσών θεραπειών, για τους ασθενείς.

Στα πλαίσια αυτά και με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβούλιου της ΕΛ.Ε.Μ.Α. τη διοργάνωση της 1ης Ημερίδας Market Access for non-Market Access με τίτλο «Το Φάρμακο από το Εργαστήριο στον Ασθενή» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  29 Μαρτίου 2023 από τις 9:00 έως τις 17:30, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.Σκοπός της 1η Εκπαιδευτικής Ημερίδας Market Access for non – Market Access, της ΕΛ.Ε.Μ.Α. είναι η επιμόρφωση συμμετεχόντων, σε θέματα πολιτικής υγείας & φαρμακευτικής πολιτικής, αδειοδότησης, τιμολόγησης & αποζημίωσης φαρμάκων, rebate & clawback και γενικότερα στην κατανόηση του πλαισίου ανάπτυξης και διάθεσης θεραπειών στο διαρκώς μεταβαλλόμενο φαρμακευτικό και νομοθετικό περιβάλλον.

Η 1η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non – Market Access τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), του PhARMA Innovation Forum Greece, και του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.).

Για το τελικό πρόγραμμα, πληροφορίες και εγγραφές στην ημερίδα, μπορείτε να επισκεφτείτε το imerida.elema.gr

Platinum χορηγός: IQVIA

Χορηγοί επικοινωνίας της ημερίδας είναι: H ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, NAFTEMPORIKI.GR, NAFTEMPORIKITV, CNN Greece, NEWSBOMB, ONMED.GR, HEALTHWEB, IATRONET, PHARMACORNER

Οργάνωση: Noufio Communication Services