SYFA THES Conference logo23 Plain

O Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης διοργανώνει, στις 4 και 5 Μαρτίου 2023, το SYFATHESS Conference 2023 με θέμα «Φαρμακείο 2023: Νέα εποχή με νέες υπηρεσίες, τεχνολογίες & ευκαιρίες για το ελληνικό φαρμακείο», υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Το SYFATHESS Conference θα πραγματοποιηθεί στο GRAND HOTEL PALACE, σε μια κομβική στιγμή για τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, καθώς συμπίπτει χρονικά με το ξεκίνημα μιας νέας εποχής ανάπτυξής του, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού πλάνου «SYFA New Era».

Το SYFATHESS Conference δίνει το βήμα σε εξέχουσες προσωπικότητες της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου και υπόσχεται πρωτότυπες ομιλίες επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, σχετικά με τα OTCs και τα συμπληρώματα διατροφής στο φαρμακείο, τις υπηρεσίες φαρμακευτικής φροντίδας, τη συμμόρφωση των ασθενών στη φαρμακευτική αγωγή, την αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας και των social media στην καθημερινότητα του φαρμακοποιού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει για τους φαρμακοποιούς το στρογγυλό τραπέζι για το μέλλον των Συνεταιρισμών, καθώς και το στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Γυναικείο επιχειρείν… θάρρος ή αλήθεια».

Το SYFATHESS Conference απευθύνεται στους φαρμακοποιούς όλης της χώρας, οι οποίοι μπορούν να δουν το αναλυτικό πρόγραμμα και να κάνουν την εγγραφή τους στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης:

https://syfathess-conference.gr/.  

Χρυσοί χορηγοί: ΒΙΑΝΕΞ - BIAN

Χορηγοί Επικοινωνίας: PharmaTeam, Farmakopoioi, Pharmacorner

Οργάνωση: Noufio Communication Services

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr