Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

photo 5cnew

Όπως αναφέρει το υπ' αριθμόν 2525/2.6.2021 έγγραφο του ΠΦΣ "Η Πλατφόρμα της KMEΣ άνοιξε για την υποβολή συνταγών του μηνός Μαΐου και για την υποβολή τιμολογίου για την καταχώρηση των ραντεβού εμβολιασμού Covid-19 για το μήνα αυτό. Το αρχείο περιλαμβάνει καταχωρήσεις από την 1/5/2021 έως και την 27/5/21.

Για τον επόμενο μήνα το αρχείο θα περιλαμβάνει τις καταχωρήσεις από την 28η Μαΐου έως και την 27η Ιουνίου.

- Στο τέλος του Συνοδευτικού Σημειώματος Υποβολής (ΣΣΥ) στο Πεδίο «Συνολικό πλήθος ραντεβού εμβολιασμών (COVID-19)» έχει συμπληρωθεί αυτόματα ο αριθμός που προκύπτει από την επιλογή που υπάρχει στις «Υπηρεσίες για φαρμακοποιούς» στην αρχική οθόνη.

- Κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης του ΣΣΥ θα πρέπει να εκδοθεί: «ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ (Ραντεβού για εμβολιασμό COVID-19)», το οποίο συστήνεται από την ΚΜΕΣ να σφραγιστεί, να αριθμηθεί, να σφραγιστεί και να υποβληθεί αυτούσιο με τα υπόλοιπα τιμολόγια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι σαν «ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ» αλλά σαν έντυπο «ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ»

(ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ  ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ)

- Δεν απαιτείται εκτύπωση και επισύναψη του αρχείου των καταχωρήσεων που έχει πραγματοποιήσει το φαρμακείο μαζί με το τιμολόγιο αυτό. Κατά συνέπεια το «Τιμολόγιο των ραντεβού για εμβολιασμό Covid-19» υποβάλλεται μόνο του χωρίς συγκεντρωτική κατάσταση".