8 SYFA title

O Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαδικτυακά την 8η Επαγγελματική Διημερίδα με θέμα «Φαρμακείο και πανδημία: προκλήσεις, ευκαιρίες, ψηφιακές λύσεις», στις 6 και 7 Μαρτίου 2021, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Σε μια εποχή γεμάτη ανατροπές και νέα δεδομένα, ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης διοργανώνει την 8η διημερίδα με στόχο την ανάδειξη των θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου στις παρούσες συνθήκες της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τη διημερίδα από τον χώρο τους.Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες όπως:

  • Η ώρα της φορολογικής δήλωσης: βασικά σημεία, τι προσέχουμε
  • Τα προϊόντα φαρμακείου στη διαφήμιση – κατηγορίες, δαπάνες και τάσεις
  • Οικονομικός προγραμματισμός φαρμακείου: προβλέψεις, αγορές, δαπάνες
  • Εξυπηρέτηση πελάτη στην εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης
  • Internet δεν σημαίνει μόνο e-shop: σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας στα φαρμακεία
  • Digital Revolution

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει για τους φαρμακοποιούς η παρουσίαση των στόχων του Ομίλου Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης την επόμενη 3ετία από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Λάζαρο Φαρσάκη, και τον γενικό γραμματέα του Δ.Σ. κ. Σπύρο Νικολαΐδη, η οποία θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) από την Σ.ΕΛ.ΦΑΡ, την πιο σύγχρονη φαρμακαποθήκη της Ελλάδας, ενώ θα ακολουθήσει και εικονική ξενάγηση.

Σας περιμένουμε κι αυτή τη χρονιά να γίνετε μέρος αυτής της νέας αντίληψης για την εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη των φαρμακοποιών!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε την εγγραφή σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Διημερίδας: https://syfathess-conference.gr/

Χρυσός χορηγός: Ιntermed – Unipharma

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr