Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

AWARDS HP 21 logo Land

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, ο πρώτος και ο πλέον αναγνωρισμένος θεσμός επιβράβευσης των καλύτερων πρακτικών στην αγορά των φαρμακείων, «επιστρέφουν» το 2021 στη virtual εκδοχή τους!

Η NOUFIO Communication Services, θέλοντας να διατηρήσει τη ζωντάνια και τον παλμό των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς, θα χρησιμοποιήσει τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για να σας «μεταφέρει» εικονικά στην τελετή απονομής των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς, το απόγευμα της Τετάρτης 10 Μαρτίου 2021.

Για το 2021, οι Υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να διακριθούν στις ακόλουθες κατηγορίες:

Υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλλουν επιχειρήσεις, φορείς, ομάδες ή πρόσωπα για δράσεις, ενέργειες, προγράμματα, καινοτομίες ή βέλτιστες πρακτικές, που έχουν αναπτύξει ή παρουσιάσει και που λειτουργούν προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

Υποβολή συμμετοχών μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2021 στο https://aristeiapharm.gr/2019/ipovoli-ipopsifiotitas 

Όπως κάθε χρόνο, για την αξιολόγηση και επιλογή των νικητών κάθε κατηγορίας θα λειτουργήσει μικτό σχήμα, με συνδυασμό Επιτροπής Αξιολόγησης και φυσικά της online ψηφοφορίας των φαρμακοποιών.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων είναι ο κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, πρόεδρος του ΦΣΑ, ενώ η επιτροπή αποτελείται ακόμη από πανεπιστημιακούς, επιφανείς προσωπικότητες του χώρου της υγείας, φαρμακοποιούς και αναγνωρισμένα στελέχη από τον χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων.

Platinum Χορηγός: ΒΙΑΝ Α.Ε.

Gold Χορηγός: IQVIA

Χορηγοί επικοινωνίας

Ο Κόσμος του Φαρμακείου, ALL ABOUT HEALTH, DailyPharmaNews, HEALTHPHARMA, HEALTHWEB, IATRONET, ΙΑΤΡΟΝΕΑ, ONMED, FARMAKOPOIOI, PHARMATEAM, PHARMACORNER