ees paradosi

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης έφτασε σήμερα νωρίς το πρωί το φορτηγό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μεταφέροντας ταχύτατα ανθρωπιστική βοήθεια (περίπου 7 τόνων) για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στο νησί.  Επίσης, ειδικό κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ μετέβη χθες στη Λέσβο και προέβη σε εκτίμηση αναγκών βάσει διεθνών προτύπων και πρωτοκόλλων για το πεδίο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αμέσως, ο Οργανισμός μας (κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας) συγκέντρωσε και συσκεύασε το πρώτο φορτίο στις κεντρικές αποθήκες.

Τα δέματα που απεστάλησαν περιείχαν το απαραίτητο υλικό που εξυπηρετεί τις ανάγκες 10.000 προσφύγων και μεταναστών. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παραμένει πρωτοπόρος, δρώντας άμεσα σε κάθε ανάγκη που παρουσιάζεται και ευχαριστεί τους εθελοντές και το μόνιμο προσωπικό του που επιτελούν με τον καλύτερο τρόπο το ανθρωπιστικό έργο του.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ,  Dr. Αντώνιος Αυγερινός, εξακολουθεί να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους φορείς του νησιού και της πολιτείας, με τον Οργανισμό να παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειαστεί να παρασχεθεί. Τέλος, ήδη αποστέλλεται σήμερα το απόγευμα Κινητή Ομάδα Υγείας με επαγγελματίες υγείας.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS