AWARDS HP 20 logo land

Για τέταρτη χρονιά φέτος, και μετά την πολύ επιτυχημένη διεξαγωγή τους πέρσι, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής και η εταιρεία NOUFIO διοργανώνουν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, στο πλαίσιο του Hellas PHARM 2020.

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς αποτελούν πλέον έναν αναγνωρισμένο θεσμό επιβράβευσης των καλύτερων πρακτικών στην αγορά των φαρμακείων. Απευθύνονται σε επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά και έχουν διακριθεί για τη δράση, τις ενέργειες, την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

Για το 2020, η Οργανωτική Επιτροπή των Αριστείων έχει συμπεριλάβει τις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στη φαρμακευτική αγορά
  • Επικοινωνίας και ενημέρωσης κοινού για θέματα υγείας
  • Διαφημιστικής καμπάνιας προϊόντος ή υπηρεσίας φαρμακείου προς το κοινό (με προϋπόθεση την αναφορά στη συμβουλή του φαρμακοποιού)
  • Εκπαίδευσης προς φαρμακοποιούς
  • Καινοτόμου υπηρεσίας ή προϊόντος στο φαρμακείο
  • Λανσαρίσματος νέου προϊόντος φαρμακείου
  • Design και Packaging προϊόντος φαρμακείου
  • Ομάδας πωλήσεων που διακρίθηκε στα φαρμακεία
  • Υπηρεσίες υποστήριξης φαρμακείων (λογισμικά προγράμματα φαρμακείου, έπιπλα και εξοπλισμοί, συμβουλευτικές υπηρεσίες, merchandising).
  • Καλύτερης διαφήμισης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για προϊόντα φαρμακείου (TV, ραδιόφωνο, έντυπα μέσα, social media).

Υποβολή συμμετοχών μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2020 στο www.aristeiapharm.gr.

Για την αξιολόγηση και επιλογή των νικητών κάθε κατηγορίας, θα λειτουργήσει μικτό σχήμα με συνδυασμό Επιτροπής Αξιολόγησης και ψηφοφορίας φαρμακοποιών μέσω internet, δίνοντας έμφαση στη διαφάνεια και την αντικειμενικότητα.

Πρόεδρος της επιτροπής είναι η κα Όλγα Οικονόμου, MSc, PhD, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Σπανίων Παθήσεων (ΠΕΣΠΑ), π. διοικητής Νοσοκομείων «Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμινγκ», ενώ αποτελείται ακόμη από πανεπιστημιακούς, επιφανείς προσωπικότητες του χώρου της υγείας, φαρμακοποιούς και αναγνωρισμένα στελέχη από τον χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων.

Παράλληλα, θα δοθούν τέσσερα ειδικά βραβεία «ριστίνδην» και Βραβείο στο καλύτερο εταιρικό εκθεσιακό περίπτερο, στο πλαίσιο του Hellas PHARM 2020.

Η τελετή απονομής των αριστείων θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 14 Μαρτίου 2020, στη διάρκεια του Hellas PHARM, στο συνεδριακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2020, επισκεφθείτε το site www.aristeiapharm.gr.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS