Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

Ph2 031019

Την Τετάρτη το βράδυ, 2 Οκτωβρίου 2019, σε μία κατάμεστη αίθουσα στον Πολυχώρο Λώλου στην Αθήνα, η Boussias Communications και το Health Daily διοργάνωσαν, για 4η συνεχόμενη χρονιά, τα Healthcare Business Awards 2019. Μία λαμπρή τελετή απονομής βραβείων για την ανάδειξη των βέλτιστων και καινοτόμων πρωτοβουλιών στο εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον της Υγείας. Μία τελετή, κατά την οποία απονέμονται τιμητικά βραβεία σε εξέχοντα πρόσωπα από το χώρο της επιστήμης και της έρευνας, της επιχειρηματικότητας, της ιατρικής ως λειτούργημα καθώς και πρόσωπα με κοινωνική προσφορά στο χώρο της υγείας.

Για μία ακόμα χρονιά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και συγκεκριμένα οι Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες και Ναυαγοσώστες, που έλαβαν μέρος στις πυρκαγιές στην Εύβοια απέσπασαν τιμητικό βραβείο για την άμεση επέμβασή τους.Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός με κλιμάκιο Εθελοντών Σαμαρειτών ανέβηκαν στο βήμα για να παραλάβουν αυτό το ξεχωριστό βραβείο.Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., στην ομιλία του, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική αυτή βράβευση και αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια, στους χιλιάδες των εθελοντών και στο μόνιμο προσωπικό του Οργανισμού, που είναι πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη και να συμπαρασταθούν στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Περιφέρειας Αττικής κος Νικόλαος Πέππας, ως επίσημος ομιλητής στην έναρξη της εκδήλωσης, εξύμνησε το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τονίζοντας ότι οποιαδήποτε στιγμή ζητήθηκε από τον Οργανισμό η συνδρομή του στο έργο της πολιτείας ήταν άμεση και καθοριστική.