Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

ergastirio 5new

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικών Μελετών και Έρευνας από τον Σύλλογο Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.)

«Η δραστηριότητα για διεξαγωγή κλινικών μελετών στη χώρα μας, ενώ παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξης, όχι μόνο παραμένει στάσιμη, αλλά δείχνει και χαρακτηριστικά υστέρησης. Τούτο, μάλιστα, τη στιγμή που εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον τόσο εκ μέρους του ιδιωτικού τομέα, όσο και του ερευνητικού δυναμικού της χώρας. Όμως, παρά τις εξαγγελίες από τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες και τις επανειλημμένες συζητήσεις, η κατάσταση δεν βελτιώνεται».

Τα παραπάνω επισημαίνει ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.), τονίζοντας πως «σε μια Ελλάδα που αλλάζει προσανατολισμούς και που αναζητά πεδία αναπτυξιακής πορείας, είναι η κατάλληλη στιγμή να συνεισφέρουμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς και παράγοντες της αγοράς στην προσπάθεια ανάταξης του “κλίματος” και να αναζητήσουμε σοβαρές - αξιόπιστες λύσεις και πολιτικές στον τομέα των κλινικών μελετών. Μια τέτοια αναζήτηση μπορεί να γίνει σε ένα θεσμικό συνέδριο, οργανωμένο από έναν αξιόπιστο φορέα, με σφαιρική προσέγγιση, ευρύτητα και δυναμική παρεμβάσεων για την προώθηση των συμπερασμάτων του στους αρμόδιους φορείς».

SAFEE PCCTR header

Με τις παραπάνω σκέψεις, ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ) ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Κλινικών Μελετών και Έρευνας, με στόχο την ανάδειξη και στη συνέχεια τη διεκδίκηση πολιτικών για την ανάπτυξη των Κλινικών μελετών στη χώρα μας, και με θεματικούς άξονες τους ακόλουθους:

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου 2019, στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, με την υποστήριξη ήδη του ΣΦΕΕ, του Phrma Innovation Forum (PIF) και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας.

Οργάνωση-Γραμματεία: NOUFIO Communication Services