663x257 18oPP WebBanner

Με κεντρικό μήνυμα "Η Φαρμακευτική Φροντίδα στο προσκήνιο", το 18ο PHARMA point επιδιώκει να αναδείξει το φαρμακείο ως σημείο παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και ως του "μοναδικού" επιστημονικά καταρτισμένου καναλιού διακίνησης φαρμάκων. Το μεγαλύτερο φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση της Βόρειας Ελλάδας, που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί στις 20 & 21 Οκτωβρίου 2018, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης"¨στη Θεσσαλονίκη και τελεί υπό την αιγίδα των Τμημάτων Φαρμακευτικής ΑΠΘ, ΕΚΠΑ και Πανεπιστημίου Πατρών, και του ΠΦΣ.

Το «παρών» στο συνέδριο θα δώσουν διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί και επιστήμονες από τον χώρο της Υγείας και του Φαρμάκου.

Μέσα από τις εισηγήσεις τους:

- θα ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της έρευνας για νέα φάρμακα,

- θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν την καθημερινή επαφή των φαρμακοποιών με τους χρόνια πάσχοντες,

- θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες φαρμακείου και το τι ισχύει στην Ελλάδα,

- θα απαντήσουν σε ερωτήματα των συνέδρων σχετικά με την ανάπτυξη του φαρμακείου στις σύγχρονες απαιτητικές οικονομικές συνθήκες και

- θα προτείνουν λύσεις σε καίρια ζητήματα του κλάδου των φαρμακοποιών.

Το PHARMA point αναμένεται να αποτελέσει και φέτος πόλο έλξης για χιλιάδες φαρμακοποιούς και εκπροσώπους της φαρμακευτικής αγοράς από όλη την Ελλάδα, φοιτητές Φαρμακευτικής και βοηθούς φαρμακείου, ενώ θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου είναι η εταιρεία ELPEN.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS