Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

inpharma2

Στις 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου 2018 θα λάβει χώρα το INPHARMA2, το 2ο Εθνικό Συνέδριο Υπηρεσιών Υγείας Φαρμακείου στο Λουτράκι Αριδαίας υπό την Αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας. Στο συνέδριο θα αναλυθούν εκτενώς οι διαδικασίες που μπορούν να διεξαχθούν στο χώρο του φαρμακείου, ο ρόλος του φαρμακείου ως εργαλείο μείωσης κόστους για την πολιτεία, η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της αγωγής των ασθενών με την διαχείριση της φαρμακοθεραπείας τους, ο ρόλος του φαρμακείου ως σημείο συλλογής φαρμακοεπιδημιολογικών δεδομένων για φαρμακευτικές εταιρίες και δημόσιο.

Θα αναλυθούν εκτενώς:

1) ο εμβολιασμός ενηλίκων και ο ρόλος του φαρμακείου στην πρόληψη του HPV.

2) η αποτίμηση των δεδομένων του Φαρμακείου, προσανατολισμός, υπεραξία, ευκαιρίες.

3) ο ρόλος του φαρμακείου ως εργαλείο μείωσης κόστους για την πολιτεία, ανίχνευση του Διαβητικού ασθενή.

4) η διαχείριση της φαρμακοθεραπείας και καθοδήγηση των ασθενών στην ορθή χρήση των φαρμάκων τους, η περίπτωση της αγκυλοποιητικής σπονδυλαρθρίτιδας και ψωριασικής αρθρίτιδας.

Στο συνέδριο είναι καλεσμένοι καθηγητές της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος του Τμήματος Ιατρικής του ΔΠΘ, Καθηγητές και πλήθος διακεκριμένων φαρμακοποιών και τεχνοκρατών της χώρας καθώς και προσωπικότητες με βαθιά γνώση και εξειδίκευση στις Υπηρεσίες υγείας. Στηρίζουμε ενεργά τους ασθενής με υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να εφοδιάσει το Ελληνικό Φαρμακείο με χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τις διαδικασίες τα πρωτόκολλα και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την ασφαλή μετάβασή του στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ