663x257 PAN MAK THRAK 18

Η συμβολή του φαρμακοποιού στην αντιμετώπιση των χρόνιων νοσημάτων, όπως η διαχείριση του αναπνευστικού και ο σακχαρώδης διαβήτης, η έννοια της αυτοφροντίδας, η σημασία του εμβολιασμού, καθώς και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ελληνικό φαρμακείο στο πλαίσιο της νέας κοινωνικο-οικονομικής πραγματικότητας, θα αποτελέσουν αντικείμενα συζήτησης στο 2ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Αν. Μακεδονίας-Θράκης που διοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι και οι Συνεταιρισμοί της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την ευθύνη του Φ.Σ. Ξάνθης. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο ELISSO στην Ξάνθη.

Στόχος του συνεδρίου είναι

• να ενισχύσει την επιστημονική υπόσταση του φαρμακοποιού,

• να αναδείξει τον ρόλο του στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας,

• να προβάλλει τα μεγάλα προβλήματα που αφορούν τη φαρμακευτική περίθαλψη και

• να προτείνει λύσεις για την αντιμετώπισή τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

- Στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Το φαρμακείο του σήμερα: προκλήσεις και ευκαιρίες», στο οποίο συμμετέχουν οι κ.κ. Απόστολος Βαλτάς, αντιπρόεδρος Α' ΠΦΣ, πρόεδρος Φ.Σ. Λέσβου, Σεραφείμ Ζήκας, γενικός γραμματέας ΠΦΣ, πρόεδρος ΙΔΕΕΑΦ, πρόεδρος Φ.Σ. Θήβας, Αναστάσιος Τερζής, πρόεδρος Φ.Σ. Έβρου, Σίσσυ Ρακιτζή, πρόεδρος Φ.Σ. Καβάλας, Αλέξανδρος Τσαπέκος, πρόεδρος Φ.Σ Ροδόπης και Αναστάσιος Ρόντσης, πρόεδρος Φ.Σ. Σερρών. 

Τη συζήτηση θα συντονίσει η πρόεδρος του Φ.Σ. Ξάνθης, κα Δέσποινα Κάλφα, ενώ εισαγωγική ομιλία θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΠΦΣ, κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης.

- 9 ομιλίες επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος- Σεμινάριο Ομοιοπαθητικής με θέμα «Βασικές αρχές της ομοιοπαθητικής – ο ρόλος του φαρμακοποιού»

Το συνέδριο απευθύνεται στους περισσότερους από 800 φαρμακοποιούς από τους νομούς Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, αλλά και από όλα τα μέρη της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και για να κάνετε την εγγραφή σας, επισκεφτείτε το www.panmakthrakiko.gr

Οι φαρμακοποιοί που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο θα λάβουν 12 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΕΑΦ.

Μεγάλος χορηγός: ΒΙΑΝΕΞ – ΒΙΑΝ
Χορηγοί επικοινωνίας: 
ΕΜΠΡΟΣ, ΘΡΑΚΗ, Thraki.com.gr, Ράδιο ΞΑΝΘΗ 93,5, Super88 Radio, 
Ο Κόσμος του Φαρμακείου, PharmaTeam, Pharmacorner
300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr