Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

logo pfs copy

Στην υπ' αριθμόν 1653/24.4.2018 κατεπείγουσα επιστολή του, με θέμα «Παράνομες πωλήσεις αγνώστου προελεύσεως σκευασμάτων», ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος επισημαίνει ότι "στην ιστοσελίδα με ηλεκτρονική διεύθυνση http://ortf.eu/el λαμβάνουν χώρα πωλήσεις αγνώστου προελεύσεως σκευασμάτων τόσο από την ως άνω ηλεκτρονική διεύθυνση, όσο και από φυσικά καταστήματα, τα οποία σκευάσματα δύνανται να «θεραπεύσουν» πλείστες όσες ανίατες ασθένειες". Και συμπληρώνει ότι "Ουδεμία όμως αναφορά γίνεται για μελέτες και έρευνες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των εν λόγω σκευασμάτων, κατά τρόπο που τίθεται άνευ άλλου σε σοβαρό και άμεσο κίνδυνο την Δημόσια Υγεία". Ζητά δε από τα μέρη, στα οποία κοινοποιείται η επιστολή, να προβούν άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες σύμφωνα με το σκοπό και τα καθήκοντά τους. Αναλυτικότερα, η επιστολή αναφέρει:

Με την παρούσα σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την ιστοσελίδα με ηλεκτρονική διεύθυνση http://ortf.eu/el λαμβάνουν χώρα πωλήσεις αγνώστου προελεύσεως σκευασμάτων τόσο από την ως άνω ηλεκτρονική διεύθυνση, όσο και από φυσικά καταστήματα, τα οποία σκευάσματα δύνανται να «θεραπεύσουν» πλείστες όσες ανίατες ασθένειες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται εις την ως άνω ηλεκτρονική διεύθυνση, υπεύθυνη για την πώληση των εν λόγω σκευασμάτων είναι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «Ο ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ», η οποία συνεστήθη στις 15.4.2009 και δημοσιεύθηκε στο βιβλίο Εταιρειών του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με αύξοντα αριθμό 1497/15 ΑΠΡ 2009. Έδρα της αναφέρεται η Πλατεία Ιπποδρομίου αρ. 12 στην Θεσσαλονίκη, το Εργαστήριο Παραγωγής (http://www.mystico.eu) επί της οδού Κρατερού αρ. 4 στην Θεσσαλονίκη (πίσω από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης), και το υποκατάστημα Αθηνών στο Εμπορικό Κέντρο Ερμής, επί της Λεωφόρου Μεσογείων 256 στον Χολαργό (Τ.Κ. 15561).

Στην εν λόγω ηλεκτρονική διεύθυνση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι:

«Ο Ροδόκηπος αποτελεί ένα Όραμα Ψυχής, να μπορέσουμε να σωθούμε από ένα σύστημα Απάτης, Διαφθοράς και Εκμετάλλευσης, όπου ο καθένας μας υποφέρει με πολλαπλό τρόπο, είτε λόγω Υγείας, είτε λόγω έλλειψης κατάλληλης Παιδείας, είτε λόγω ενός προβληματικού κοινωνικο-πολιτισμικού περιβάλλοντος.

Αποδεικνύουμε λοιπόν, στο Ροδόκηπο, πως τα πάντα θεραπεύονται, τίποτα δεν είναι ανίατο, απλά είναι όλα θέμα χρόνου, και της κατάλληλης παιδείας και έρευνας, να φέρουμε όλες τις θεραπείες, όλες τις πραγματικές θεραπείες, διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο, να θεραπευτεί, και να δυναμώσει, και με την σειρά του, να αγωνιστεί να βοηθήσει και τους συνανθρώπους του, γύρω του, να θεραπευτούν και εκείνοι.

Και πραγματικά, έχουμε δημιουργήσει ένα νέο Ανθρωπιστικό – Θεραπευτικό Κίνημα στο Ροδόκηπο.

Όποιος θεραπεύεται, από τις αποκαλούμενες ανίατες παθήσεις, ή πολύ δύσκολες παθήσεις, παθαίνει κυριολεκτικά, σοκ, και νιώθοντας ευγνωμοσύνη, για το καλό που του έγινε, βοηθάει όλο τον κύκλο του να θεραπευτεί, έτσι ώστε να βρούμε όλοι μας την υγειά μας.

Και πολλοί πραγματικά ρωτάνε.

«Γιατί ρε παιδιά, 5, 10, 20, 30, 40, ή ακόμα 50 χρόνια ταλαιπωρούμαι, έχω ψάξει όλο τον κόσμο, και στο εξωτερικό, και δεν υπάρχει πουθενά θεραπεία, αλλά απεναντίας κινδύνεψε η υγεία μου, και η ζωή μου, με τα επικίνδυνα σκευάσματα, που με τάιζαν?»

Και απαντάμε προς όλους.

Τα συμφέροντα και η έλλειψη της κατάλληλης παιδείας, είναι οι δύο παράγοντες που εμποδίζουν την θεραπεία μας, σε όλους τους τομείς της ύπαρξης.

Εφόσον λοιπόν γνωρίζουμε και αποδεικνύουμε, πλέον την Αλήθεια, πως τα πάντα θεραπεύονται, απλά είναι θέμα χρόνου, να βρεθεί η κατάλληλη θεραπεία, μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι, πως η Ελπίδα δεν χάθηκε, αρκεί κάποιοι Άνθρωποι, πάντα να αγωνίζονται και να διεκδικούν, έναν καλύτερο Κόσμο».

Σύμφωνα λοιπόν με την εν λόγω ηλεκτρονική διεύθυνση τα προϊόντα αυτά δύνανται να «θεραπεύσουν» εκτός των άλλων τον καρκίνο, το AIDS/HIV, την ηπατίτιδα, τη νόσο Πάρκινσον, νεοπλασματικές παθήσεις, τον πολύποδα, τη σκλήρυνση κατά πλάκας, επιληψία, αγγειακές παθήσεις, αυτοάνοσες παθήσεις, παθήσεις ύπατος, τη μυική δυστροφία, το συστηματικό ερυθηματώδη Λύκο, την γονιμότητα κλπ.

Αναφέρεται επίσης ότι «Όλα τα προϊόντα του Ροδόκηπου είναι 100% αγνά και φυσικά προϊόντα, χωρίς παρενέργειες. Περιέχουν 100% αγνά έλαια και 100% αγνά αιθέρια έλαια τα οποία, όλα είναι Πιστοποιημένα, καθώς επίσης οι κηραλοιφές περιέχουν αγνό φυσικό μελισσοκέρι και πρόπολη (βλέπε θεραπεία κατακλίσεων). Οι Θεραπείες που παρέχονται μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων», είναι εγγυημένες. DAS (ISO9001-2008), UKAS Management Systems, CPNP Europa».

Ουδεμία όμως αναφορά γίνεται για μελέτες και έρευνες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των εν λόγω σκευασμάτων, κατά τρόπο που τίθεται άνευ άλλου σε σοβαρό και άμεσο κίνδυνο την Δημόσια Υγεία.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως όλα τα μέρη, στα οποία κοινοποιείται η παρούσα, προβούν άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες σύμφωνα με το σκοπό και τα καθήκοντα εκάστου.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για το ενδιαφέρον σας και ευελπιστούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας ένεκα του άμεσου και σοβαρού κινδύνου της δημόσιας υγείας που τίθεται από τη συνέχιση της ανωτέρω παράνομης και ανεξέλεγκτης πώλησης αγνώστου προελεύσεως σκευασμάτων, είμαστε δε στη διάθεσή σας για οιανδήποτε διευκρίνιση.