300x300 Selfcare 18

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, με στόχο πάντα την προώθηση των επιδιώξεων του κλάδου, καθώς και την εκπαίδευση και ενημέρωση των Ελλήνων Φαρμακοποιών, διοργανώνει, σε συνεργασία με το ΙΔΕΕΑΦ, ημερίδα με θέμα "Ευρωπαϊκό Πανόραμα: Αυτοφροντίδα και ο συμβουλευτικός ρόλος του Φαρμακοποιού", το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, στην Αίγλη Ζαππείου. Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση για προγράμματα ενημέρωσης του κοινού σε Ευρωπαϊκές χώρες, σχετικά με τον αναντικατάστατο ρόλο του φαρμακείου στη διακίνηση των ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. και την "Αυτοφροντίδα".

Στην ημερίδα θα μιλήσουν, εκτός από εκπρόσωποι του ΠΦΣ και του ΙΔΕΕΑΦ, η γενική γραμματέας της PGEU, κα Ilaria Pasarani, ο πρόεδρος της AESGP κ. Hubertus Cranz, η γενική γραμματέας της AESGP κα Jurate Svarcaite και εκπρόσωποι από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου ΕΦΕΧ.

Όλοι οι φαρμακοποιοί είναι προσκεκλημένοι σε αυτήν την ευρωπαϊκή συνάντηση, που θα βοηθήσει στην ανάδειξη του φαρμακείου ως μοναδικού καναλιού διακίνησης των ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ., και στη χάραξη ενός προγράμματος επικοινωνίας προς το κοινό για τον ρόλο του φαρμακοποιού, αντίστοιχο επιτυχημένων προγραμμάτων σε άλλες χώρες.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί από τις 11:00 έως τις 17:00 του Σαββάτου και για την παρακολούθησή της παρέχονται 3 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΑΑΦ. Θα περιλαμβάνει διαλείμματα για καφέ και light lunch και δυνατότητα parking, ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση (με ακουστικά) σε όλη τη διάρκεια, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των ομιλιών θα γίνει στην αγγλική γλώσσα.

Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα: www.ideeaf.gr/selfcare 

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr