Από μία επιταγή ύψους 1.000 ευρώ σε εννέα πολύ σημαντικές και ιδιαιτέρως δραστήριες, κοινωφελείς μη κυβερνητικές οργανώσεις της χώρας μας παρέδωσε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (ΕΟΟ). Σύμφωνα με την πρόταση της Οργανωτικής Επιτροπής του 36ου Πανελληνίου Οδοντιατρικού Συνεδρίου (ΠΟΣ), την οποία υλοποίησε το Δ.Σ. της ΕΟΟ, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Καθηγητής Ιωάννης Τζούτζας, αναφέρθηκε και ενημέρωσε για τα ως άνω χρηματικά ποσά, η επίδοση των οποίων ήταν πρόταση των διδασκόντων στα κλινικά φροντιστήρια του 36ου ΠΟΣ, το οποίο πραγματοποιήθηκε πέρυσι, στην Αθήνα.

Τις επιταγές παρέδωσαν σε εκπροσώπους των εννέα φορέων ο Πρόεδρος της ΕΟΟ, κ. Αθανάσιος Κατσίκης, και ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (ΟΣΑ), συνδιοργανωτής του 36ου ΠΟΣ, κ. Αθανάσιος Υφαντής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ημερίδας με θέμα «Παθολογία και Χειρουργική Στόματος: Από την Απεικόνιση στη Θεραπεία», την οποία διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής.

Οι οργανώσεις οι οποίες έλαβαν επιταγή των 1.000 ευρώ είναι οι εξής:

- ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ «ΕΛΠΙΔΑ»

- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

- ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ «ΕΛΙΖΑ»

- ΛΥΡΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

- ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

- ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

- ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»

300x300 18oPP WebBanner
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

Flash not installed.

databox-banners 300x300