Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

eopyy 2

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ, στις 6.9.2017, "Σε συνέχεια ανακοίνωσης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας για αναστολή πίστωσης στη χορήγηση σκευασμάτων ειδικής διατροφής και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, υπενθυμίζουμε στους ασφαλισμένους ότι η προμήθεια των εν λόγω υλικών και σκευασμάτων μπορεί να γίνεται με τον ίδιο τρόπο και χωρίς προπληρωμή και από τους λοιπούς συμβεβλημένους παρόχους". Και συνεχίζει:

Συγκεκριμένα:

Α. Σκευάσματα ειδικής διατροφής μπορούν να προμηθεύοντα εκτός των φαρμακείων και από τους συμβεβλημένους παρόχους που καταγράφονται στον πίνακα 1.

Β. Αναλώσιμο υγειονομικό και ιατροτεχνολογικό υλικό μπορούν να προμηθεύονται εκτός των φαρμακείων και από τους συμβεβλημένους παρόχους που καταγράφονται στον πίνακα 2.

Γ. Ειδικότερα το αναλώσιμο υγειονομικό υλικό για το διαβήτη μπορούν να το προμηθεύονται σε περίπτωση ανάγκης από το Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Πάτρας, επί της οδού Γιαννιτσών 3, στην Πάτρα και ώρες 08:00 έως 15:00.

Για οποιαδήποτε αναφορά επί του θέματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Οργανισμό στις τηλεφωνικές γραμμές: 2610466553, 2610466555 ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: diabetes@eopyy.gov.gr.