logo ideeaf

Όπως αναφέρει ενημέρωση προς τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της χώρας, από τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΙΔΕΕΑΦ κ. Γιάννη Μακρυγιάννη, "Στο πλαίσιο των δεσμεύσεων του ΙΔΕΕΑΦ, τόσο για τις διαδικασίες μοριοδότησης των φαρμακοποιών, όσο και για τη βελτίωση του τρόπου μετάδοσης των διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars), σας παρουσιάζουμε με χαρά τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΔΕΕΑΦ. Μέσω της νέα αυτής πύλης, επιτυγχάνουμε τους εξής στόχους:

1. Την ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη μοριοδότηση των φαρμακοποιών, σύμφωνα με την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βασικό στοιχείο αποτελεί πλέον η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΔΕΕΑΦ, ένας μοναδικός κωδικός δηλαδή για κάθε φαρμακοποιό, μέσω του οποίου πιστοποιείται η ιδιότητά του και ο οποίος είναι απαραίτητος για τη μοριοδότησή του, όχι μόνο για τα webinars, αλλά και για όλες τις επιστημονικές εκδηλώσεις που παρακολουθεί.

2. Τη δημιουργία ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΡΤΕΛΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ για κάθε φαρμακοποιό, όπου θα καταγράφονται τα μόρια από τη συμμετοχή του σε μοριοδοτούμενες επιστημονικές εκδηλώσεις.

3. Την παρακολούθηση των webinars όχι μόνο την ημέρα εκπομπής τους, αλλά on demand (σε χρόνο βολικό για κάθε φαρμακοποιό).

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό το έργο που επιτυγχάνεται με τη νέα πλατφόρμα του ΙΔΕΕΑΦ, σε μια εποχή που η ανάδειξη του επιστημονικού ρόλου και η συνεχής επιμόρφωση των φαρμακοποιών αποτελούν αδήριτη ανάγκη.

Σας παρακαλούμε να συνδράμετε στην επιτυχία των στόχων μας, τόσο με την ενημέρωση των μελών σας, όσο και με εφαρμογή των διαδικασιών μοριοδότησης για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζετε."

 

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr