photo 3cnew

Συνέντευξη τύπου με θέμα «Οι αλλαγές στον Φαρμακευτικό Τομέα στην Ευρώπη. Κίνδυνοι και Προοπτικές», την Τρίτη 28 Ιουνίου και ώρα 11.30 το πρωί, στην Αίγλη Ζαππείου. Σε αυτή θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Φαρμακοποιών (PGEU) κ. JAN SMITS και η γενική γραμματέας κυρία JURATE SVARCAITE, οι οποίοι θα περιγράψουν τις σημαντικότερες αλλαγές που έχουν συμβεί ή επίκεινται να συμβούν στην Ευρώπη και τις επιπτώσεις από αυτές. Επιπλέον, έχει κληθεί να χαιρετίσει ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός.

Όπως αναφέρει η επιστολή προς τον υπουργό Υγείας (αρ. πρωτ. 1830 / 23.6.2016): 

Μετά τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ευρωπαίων Φαρμακοποιών (PGEU - Pharmaceutical Group of the European Union), που έλαβε χώρα στην Χάγη στις 7 Ιουνίου, όπου ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Λουράντος εξελέγη στην εκτελεστική επιτροπή, όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη με προηγούμενη επιστολή μας και με βάση τις εξελίξεις οι οποίες έχουν ήδη δρομολογηθεί για τον κλάδο στο Ευρωπαϊκό στερέωμα, ο ΠΦΣ διοργανώνει Συνέντευξη Τύπου με τίτλο «Οι αλλαγές στον Φαρμακευτικό τομέα στην Ευρώπη. Κίνδυνοι και προοπτικές».

Στη Συνέντευξη Τύπου, η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη 28/6/2016, ώρα 12.00 μ.μ. στην Αίγλη Ζαππείου, Αίθουσα Prive, έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν ο πρόεδρος της PGEU κ. Jan Smits και η Γενική Γραμματέας κ. Jūratė Švarcaitė.

Παρακαλούμε για την παρουσία σας προκειμένου να απευθύνετε ένα σύντομο χαιρετισμό και προσδοκούμε στην θετική άμεση ανταπόκρισή σας.

Επιτρέψτε μας με την ευκαιρία, να υπενθυμίσουμε το αίτημά μας για ορισμό συνάντησης η οποία θα μπορούσε, εφόσον εξυπηρετεί το πρόγραμμά σας, να πραγματοποιηθεί πριν την Συνέντευξη Τύπου ή και μετά, παρουσία και των Ευρωπαίων εκπροσώπων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ     ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS