katrougkalos

Το θέμα της δημιουργίας κοινού Επαγγελματικού Ταμείου συζητήθηκε στη συνάντηση των προέδρων των δευτεροβαθμίων υγειονομικών φορέων με τον Υπουργό Εργασίας κ. Γιώργο Κατρούγκαλο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Νίκο Φράγκο.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση από τον ΠΦΣ, στη συνάντηση μετείχαν εκ μέρους του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Λουράντος και το μέλος του ΔΣ κ. Σεραφείμ Ζήκας, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχάλης Βλασταράκος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κ. Αθανάσιος Κατσίκης και από τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο η πρόεδρος κυρία Αθηνά Τραχήλη και η εκπρόσωπος στο ΤΣΑΥ κυρία Μάγδα Βουδούρη.

Ο υπουργός αντιμετώπισε θετικά την πρόταση των φορέων και αποφασίσθηκε να επαναληφτεί η συνάντηση την επόμενη εβδομάδα για να συζητηθούν οι αρχικές τεχνικές λεπτομέρειες.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου έθεσαν το πρόβλημα των υπέρογκων εισφορών που αναμένεται να προκύψουν για το επόμενο έτος σύμφωνα με το νέο ασφαλιστικό.

Όπως τόνισαν στον Υπουργό οι φαρμακοποιοί είναι αδύνατο να φοροδιαφύγουν και για τον λόγο αυτό η αντιμετώπιση τους πρέπει να είναι διαφορετική.
Ο υπουργός επιφυλάχτηκε να εξετάσει το θέμα χωρίς ωστόσο να δώσει κάποια θετικά δείγματα στην απάντησή του.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS