k lourantos

Σε επιστολή του προς τον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο, κοινοποιημένη στον πρόεδρο της Κ.Ο. "Το Ποτάμι" κ. Σταύρο Θεοδωράκη και στον βουλευτή κ.Σπύρο Δανέλλη, ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κωνσταντίνος Λουράντος αναφέρει τα παρακάτω:

Με αφορμή την υβριστική δήλωση (πατήστε ΕΔΩ) του βουλευτή του Ποταμιού κ. Δανέλλη, ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κωνσταντίνος Λουράντος έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση: 

Τραμπούκος δεν είναι αυτός που υπερασπίζεται το δίκαιο, την ισονομία και την επιβίωσή του κλάδου του σε ένα δημοκρατικό και ισότιμο περιβάλλον, αλλά αυτός που υπηρετεί ένα διεφθαρμένο σύστημα το οποίο καταδίκασε ο Ελληνικός λαός.

Είναι απορίας άξιον γιατί ο βουλευτής ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ, υπερασπίζεται ένα σύστημα που προσεταιρίζεται ξένα προς την Ελληνική πραγματικότητα συμφέροντα, προσπαθεί να αναδειχθεί κραυγάζοντας ανοησίες και επιτίθεται εκ του ασφαλούς (μιας και είναι βουλευτής) για να κερδίσει μια στιγμή δημοσιότητας ...

Δε θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί του γιατί δεν αξίζει τον κόπο.
Απλά του επισημαίνουμε για άλλη μια φορά να δει τα κατασχετήρια που έχουμε στα χέρια μας και δείχνουν ακριβώς το αντίθετο για την κατάσταση που βιώνουν χιλιάδες φαρμακεία και τον καλούμε να μην μας μπερδεύει με τους μεγαλοφαρμακοποιούς που ακολουθούν το διευρυμένο ωράριο και με τους οποίους προφανώς ο κ. Δανέλλης συνομιλεί!

Του απευθύνουμε τέλος και ένα βασικό ερώτημα:
Γιατί τα φαρμακεία με διευρυμένο ωράριο δεν έχουν επιλέξει το μη εμπορικό ωράριο νυκτός;

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS