farmakopoioi 3

Την κατάργηση όλων των μνημονιακών νόμων και διατάξεων που αφορούν την ίδρυση και λειτουργία των φαρμακείων αποφάσισε να ζητήσει από την Κυβέρνηση ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος μετά τη Γενική Συνέλευση της 28ης Μαρτίου 2015. Για τον λόγο αυτό ο ΠΦΣ υπέβαλε στην Κυβέρνηση σειρά νομοτεχνικών διατάξεων και ζητά την άμεση ψήφισή τους. Αναλυτικότερα το δελτίο τύπου αναφέρει:

Η Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου της 28ης Μαρτίου 2015, αποφάσισε να ζητήσει από την Κυβέρνηση την κατάργηση όλων των μνημονιακών νόμων και διατάξεων που αφορούν την ίδρυση και λειτουργία των φαρμακείων.

Για τον λόγο αυτό ο ΠΦΣ υπέβαλε στην Κυβέρνηση σειρά νομοτεχνικών διατάξεων και ζητά την άμεση ψήφισή τους.

Οι Φαρμακοποιοί ζητούν ακόμη τη θεσμοθέτηση σειράς ρυθμίσεων σχετικά με τη διακοπή της συνεχούς αφαίμαξης ύλης από τα φαρμακεία και τη στήριξη του φαρμακείου της γειτονιάς που είναι η ραχοκοκαλιά του φαρμακευτικού χώρου.

Mετά από πέντε χρόνια μνημονιακών νόμων που οδήγησαν και τον φαρμακευτικό κλάδο στην εξαθλίωση, ήλθε η ώρα η κυβέρνηση να αποκαταστήσει τις αδικίες και το χάος στον χώρο.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr