vroutsis3

Σε επιστολή του (αρ. πρωτ. 246/21.1.2015) προς τον υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος "εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τον αποκλεισμό οποιουδήποτε εκπροσώπου του στο Δ.Σ. του ΕΤΑΑ και τον διορισμό μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο και τις Δ.Ε. του ΕΤΑΑ, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές". Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει:

Κύριε Υπουργέ

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τον αποκλεισμό οποιουδήποτε εκπροσώπου του στο Δ.Σ. του ΕΤΑΑ και τον διορισμό μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο και τις Δ.Ε. του ΕΤΑΑ, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές.

Οι επιλογές του Υπουργείου στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αφήνουν σαφείς υπόνοιες μεροληπτικής αντιμετώπισης σε βάρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, που εκπροσωπεί 12.000 φαρμακεία και αποτελεί σημαντικό κλάδο μεταξύ των υγειονομικών.

Θεωρούμε ότι η όλη επίσπευση της διαδικασίας του διορισμού των μελών και του Κυβερνητικού Επιτρόπου, δεν συνάδει με τις αρχές της Δημοκρατίας και της Αξιοκρατίας που πρέπει να τηρούνται, ειδικά λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές.

Με Τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ               ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr