Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας μεγάλος χορηγός του αγώνα δρόμου για παιδιά FIT KIDS RUN

PEF FIT KIDS RUN1

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), ως μεγάλος χορηγός του αγώνα δρόμου για παιδιά Fit Kids Run, θα προσφέρει σε κάθε δημοτικό σχολείο του Δήμου Πειραιά ένα πλήρες kit φαρμακείου, όπως ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη Τύπου, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, η κα Φαίη Κοσμοπούλου Γενική Διευθύντρια της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Σταύρος Ελληνιάδης, η κα Ελένη Πετρουλάκη – Ivic και η κα Βάσω Στασινού - Νικοπολίδη εκπρόσωπος του 4moms.gr. Μάλιστα, η Γενική Διευθύντρια της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, κα Φαίη Κοσμοπούλου, προσέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου το πρώτο πλήρες kit φαρμακείου στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.

Ο αγώνας δρόμου Fit Kids Run, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 11:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Αφορά σε παιδιά έως 14 ετών και διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.

Στη συνέντευξη Τύπου, η Γενική Διευθύντρια Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, κα. Φαίη Κοσμοπούλου, μίλησε για τη χορηγία, αλλά και για τη γενικότερη κοινωνική προσφορά της ΠΕΦ: «Βασικός στόχος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας σε κοινωνικό επίπεδο είναι να εξασφαλίσουμε εγγυημένη πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους κατοίκους της Ελλάδας. Άλλωστε, αυτό είναι ένα από τα θέματα που η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας έχει στην ατζέντα της, ως θεσμικός συνομιλητής της πολιτικής ηγεσίας. Ως προς αυτό αναλαμβάνουμε συνεχείς πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης, όπως είναι τα Κοινωνικά Φαρμακεία που έχουμε δημιουργήσει τόσο στον Δήμο Χαλανδρίου, όσο και στην Αθήνα, σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Σε αυτό το πλαίσιο, οι εταιρείες - μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας δίνουν και μια άλλη διάσταση στη χορηγία μας στο Fit Kids Run, προσφέροντας τα απαραίτητα φαρμακευτικά προϊόντα, ώστε κάθε Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Πειραιά να αποκτήσει ένα πλήρες kit φαρμακείου».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Στόχος είναι να δώσουμε στα παιδιά τα ερεθίσματα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, δεν είναι απαραίτητο βεβαίως να είναι οι αυριανοί πρωταθλητές, αλλά να χαρούν τη συμμετοχή σε ένα αγώνα, να νιώσουν τη χαρά του αθλητισμού. Επίσης, κάθε τέτοιο αθλητικό δρώμενο στον Πειραιά έχει και την κοινωνική του διάσταση. Για τον λόγο αυτό είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ευχαριστώ θερμά το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας και την Γενική Διευθύντρια, κα Φαίη Κοσμοπούλου, που είναι σήμερα μαζί μας, καθώς μέσα από τη διοργάνωση αυτή προσφέρει στα δημοτικά σχολεία του Πειραιά ένα πλήρες φαρμακείο».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Ο.Π.Α.Ν. κ. Σταύρος Ελληνιάδης τόνισε: «Καλούμε τις μαμάδες, τους μπαμπάδες, να έρθουν με τα παιδιά τους, αυτά που ακόμη δεν περπατάνε, που είναι στα καροτσάκια, τα παιδιά της προσχολικής και σχολικής ηλικίας, αλλά και τους εφήβους, να τρέξουν, να διασκεδάσουν, να χαρούν».

Η κα Ελένη Πετρουλάκη-Ivic δήλωσε: «Είμαστε μια ομάδα από γυναίκες - εγώ, η Βάσω Νικοπολίδη, η Αμαλία Κυπαρίσση και η Βιβή Μπασινά – είμαστε όλες γυναίκες αθλητών, αλλά και μητέρες και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες όσον αφορά το παιδί. Πόσο μάλλον όσον αφορά την υγεία του παιδιού και γι’ αυτό γεννήθηκε η ιδέα του Fit Kids Run».

Η κα Βάσω Στασινού – Νικοπολίδη σημείωσε: «Ευχαριστούμε θερμά για την πολύ μεγάλη προσφορά του τον μεγάλο χορηγό μας την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας και την Γενική Διευθύντρια κυρία Κοσμοπούλου, η οποία μας εντυπωσίασε με το φαρμακείο που μας έδειξε, το οποίο θα καλύψει τις πρώτες ανάγκες των παιδιών που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία του Πειραιά. Γιατί όλα τα Δημοτικά Σχολεία έχουν ανάγκη από ένα φαρμακείο».

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS