Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

AHEPANS 2

Αθήνα, 11 Απριλίου 2013: Ο Υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της Ελληνοαμερικανικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Οργάνωσης (American Hellenic Educational Progressive Association-AHEPA), με επικεφαλής τον κ. Ι. Γροσομανίδη, Ύπατο Πρόεδρο της Οργάνωσης, και κύριο θέμα συζήτησης την κοινωνική και φιλανθρωπική δράση της.
Ο κ. Λυκουρέντζος, κατά τη σύντομη παρέμβασή του, τόνισε ότι «Ο τομέας της Υγείας στον οποίο έχω την τιμή να προΐσταμαι έχει δεχθεί πολλάκις την γενναιόδωρη υποστήριξή σας και δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην πρόσφατη εξασφάλιση της μεταφοράς νοσοκομειακού υλικού και εξοπλισμού αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε συνεργασία με την Διεθνή Οργάνωση Ορθόδοξης Φιλανθρωπίας (IOCC), αλλά και σε παλαιότερες αξιόλογες προσφορές σας όπως η χρηματοδότηση ανέγερσης του «ΑΧΕΠΑ» Θεσσαλονίκης, και η κατασκευή της ομώνυμης πτέρυγας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα που αποτελούν δώρα προς τον ελληνικό λαό, διαρκή προσφορά υγείας και ανθρωπιάς».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «Σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε ένα συνεχή δίαυλο επικοινωνίας μαζί σας ώστε οι δράσεις σας στον τομέα της υγείας να είναι ακόμη περισσότερο στοχευμένες».